måndag 27 april 2009

Bilder från vårat sommar-rum..

Hej på er alla bloggare visst är det sköönt att äntligen har värmen kommit till vårat rike!! Det är så häärligt när solen tittar fam och man får börja ha tunnare kläder på sig...Allt blir enklare...Sommaren är på väg...Det märks på naturen det blir mer levande igen..knoppar och gröna blad & blåsippan ute i backarna står...niger gör man inte så ofta längre..synd!! Det är dax att sätta potatis .. funderar på det??
Här tillbringar vi mycket tid och stressar ner efter jobbet.. Djungel gräset svajjar så fint i vinden..Det är på gång lite grönt...Funderar på att försöka hitta ett lite bord på loppis som man kan ha sin goda läskande drinkar på..Hi,Hi.. Ha en jätte skön vecka alla underbara människor
som jag får såå mycket inspiration av.. Kram/Helenmåndag 20 april 2009

Ett Olivträd..

Mitt första olivträd.. Hjälp hur sköter jag detta!? Ni får gärna komma med råd & tips.. Just nu står det på våran veranda i solen.. Men hur ofta ska man vattna, gödsla o.s.v...


Mina vår blomms favoriter är Bellisar.. Dom står där med sina små vita hattar & nickar med sina små huvuden....Solen börjar att titta fram emellanåt..Jag ska nog ta mig en titt i blommlandet!
Ha en sköön em dag & kväll alla BLOGGISAR & Tack för alla goa kommentarer!!


onsdag 15 april 2009

Vår känslorna svallar...

Inspirations bilder ur tidningen "Vackre hjelm"
LÅNADE BILDER UR "VACKRE HJELM"...suck... så vackert!!
Här har jag köpt lite pensér och planterat i krukor& i en korg på framsidan...
Våran trädgårdsmöbler som jag skulle ha målat.... men...den ser lite sliten ut.. Jag får jag trösta mig med kanske att den ser lite scabby chik ut eller!? Men våren har precis börjat..
"Så allt har sin tid" Vi måste hinna med att njuta...

måndag 13 april 2009

Kvällmys på verandan...

Vilken härlig påsk det har varit ! Vi har varit ute på gården & krattat rensat..Fikat, ätit på våran veranda.. Igår kväll åt vi kvällsmackan på verandan( lite suddig bild)
Sköönt att man är ledig två dagar till.. Jag hade tänkt att måla våra trädgårdsmöbler om vädret tillåter & sen är det bar hoppas att det finns färg hemma....Annars blir det iväg och köpa färg..
Och då kan det bli ett moment för mycket idag.. Så då tror jag att målningen blir en annan dag..


Det här fatet köpte jag på indiska när jag var i S-holm.. Gud så mycket fint det finns i den affären för billig penning..måndag 6 april 2009

Välkommen hem...


Det har varit en härlig helg i S-holm.. Fint väder inte ett moln på himlen...
Vi gick & gick....Vi hittade ett mysigt fik på söder solen gassade så skönt där mot väggen.. skönt...vi beställde in cafe latte & en kaka.
Det rekomenderas Rica city på slöjd gatan två nätter för 700kr hade coops bonus scheck!!

När jag kom hem iggår kväll stod det tio fina rosor på bordet...Vilken herre va!! Den här vasen tycker jag om det är efter min sambos pappas föräldrar hem..Och nu som jag har gröna inslag i vardagsrummet så den passade perfekt där..