måndag 26 april 2010

Helgens sysslor..

var det dax igen med fönsterputsningen...Finns det inge mirakel- medel så att det blir enkelt att tvätta fönsterna !!?? Själv använder jag mig av "yes" diskmedel och en halv kapsyl med t-röd.. Det funkar rätt bra!? Dem här hissgardiner har jag gått och sneglat på ett tag ...fick jag se att det var halva priset på dem då slog jag till... Det är tryckta franska vinnamn på dom..

Sambon och lilla dottern bakade kanelbullar igår...mums...


Jag och Wilma tog oss en cykel tur igår och trodde att det var skönt ute..Men ush vad det blåste kallt.. Men se vad vi hittade efter vägkanten årets första tussilago..-Det ska vara en stor bukett tyckte wilma..Idag känns det skönare ute.. Nu ska jag ska gå ut och kratta lite..
Ha en bra vecka alla goa och glada människor/Helen


fredag 9 april 2010

Hallbild..

En liten "vy" i hallen genom den nymålade spegeln..
Ni får inte komma närmare och se allt det avskavda.. Det var ungefär nio år sedan vi renoverade hallen så det är dax att rulla upp ärmarna och köra igång igen med målarpenseln!! Härligt att det är Fredag..Nu på morgonen har jag planterat om lite pelargonier.. Det bästa är om man kan göra sådant ute.. För det är rätt kladdigt..Ska iväg och jobba lite innan det är helg..
Ha en härlig vårlig helg på er alla goa människor/Helen