torsdag 1 oktober 2009

Ny ytterdörr..

Äntligen en ny ytterdörr...Våran gamla dörr gjorde sambon iordning med ny panel.. När vi flyttade in i huset-98 då tänkte vi att det går väll något år...men sen har årena rullat på och både jag och sambon har gått och retat oss på att det blev imma mellan fönstret..
Sen slog vi till med två nya ute-lampor också .. Vilken skillnad på ljus förut hade vi en brun lampa som satt ovanför dörren.. Det blir lite lättare och se nyckelhålet på kvällen!?

Då är det bara våran fula betong trappa som ska bilas bort!? Den ska vi ta till sommaren..
Allt tar tid att göra.. Man måste lära sig att njuta av det man gjort med huset..Annars går man under..Det största problemet är att man vill så mycket och tycker att det är så roligt att rusta så man känner inte efter hur man mår!? Det är nog något man måste lära sig om man ska fixa att ha hus..För det är väldigt lätt att se allt som är skabbigt och fult.. Det viktigaste är ändo hur man mår.. Roligt med lite nya ansikten som kikar in på bloggen...Kram på er allihopa/Helen.

7 kommentarer:

  1. Hej!
    Kikar in lite snabbt ska strax till jobbet. Skoj med ett nytt inlägg i från dig, kanske är du på G igen...

    Det ser gööör fint ut med nya dörren Härligt!
    Kommer förbi och kikar i helgen... Fika tillsammans kanske?

    Ha det... Kramen Lotta

    SvaraRadera
  2. Hej Helen!
    Vad fint det blev med både lamporna och dörren! Vilken vacker "list" eller vad man ska kalla det som sitter längst upp på karmen:)

    Ja, visst är det lätt att bara gå o haka upp sig på skavankerna o det som är fult..det är jag alldeles för bra på..stämmer som du säger att det viktigaste är hur man mår!

    Ha en jättebra helg Vännen,

    Kramis Jenny

    SvaraRadera
  3. Kul att höra från dig igen. Dörren och lamporna blev jättefint ihop. Ni har likadan färg som oss på dörren. Känner igen detta med att ha ett gammalt hus och viljan att renovera, men man måste orka och må bra. Det är viktigast här i livet. Vore kul att ses, pratade med Lotta om det häromdagen.
    Ha en skön helg!
    Kram Susanne

    SvaraRadera
  4. Så fin dörr! Jag gillar färgen, engelsk röd. Hade det på min pardörr i mitt förra hus. Vilket fint litet "tak" ovanför dörren! Det passar verkligen bra där. Har ni byggt den själva? Skylten är pricken över i:t... Kram Stina

    SvaraRadera
  5. Åh, Vilken fin dörr...Passade ju jättebra! trevlig Helg! Kramis Therese

    SvaraRadera
  6. Vad snyggt! Ibland tar saker lite längre tid än man tänkt sig från början. Ha en skön helg Kram Malin!

    SvaraRadera